mandag 4. juni 2012

KLIMA, KLIMA, KLIMA, AD NAUSEAM*

I dag har jeg postet flere innlegg på temaet klima:


Med dette innlegget har MILJØØKONOMENE nå postet hele 80 innlegg med etiketten klima.

Kan noen snarligst - vær så snill - begynne å bekymre seg for andre miljøproblemer? Hvor er engasjementet for klassisk miljøvern og bekymring for den norske naturen? Vennligst kom på banen ny Miljøvernminister Bård Vegard Solhjell!

*Fra Wikipedia: Ad nauseam is a Latin term used to describe something unpleasurable which has continued "to [the point of] nausea".

2 kommentarer:

  1. To kommentarer:

    1. Vi må slutte å skrive (så mye) om klima
    2. I morgen kommer jeg med et innlegg som handler om Vekst og Miljø (som definitivt er relevant for klima. Men jeg utelater "klimaetiketten" i bloggposten)

    SvarSlett
  2. Synes dere har en interssant blogg. En tanke som alltid dukker opp hos meg når temaet miljø dukker opp, er dette paradokset: i økonomiske fag lærer man, som et slags fundament i de fleste fag, hvordan skape vekst. Derimot handler det om å redusere forbruk og slikt når det kommer til miljøspørsmål. Burde det ikke være en endring i de økonomiske fagene slik at miljø blir mer integrert? Det hjelper jo ikke å ha noen få miljøaktivister her til lands om ikke lederne i bedriftene har en helt annen tankegang?

    SvarSlett