fredag 19. oktober 2012

HELGENS ØLBLOGG: NORGE ETTER OLJEEVENTYRET

Illsinte turister stoppet ferge 
En gruppe på 50 asiatiske turister stilte seg på fergelemmen og hindret turistfergen i Flåm å gå fra land søndag.

Turistene fikk ikke komme om bord selv om de hadde bestilt billett ett år i forveien, skriver Sogn Avis. Stemningen ble amper, og mannskapet begynte å krangle med de langveisfarende.

Pensjonisten Harald Sjursen så hva som skjedde. Han sier til bt.no at turistene til slutt ble så kalde at de ga opp. Da hadde de holdt igjen fergen i en time. 
Fjord 1 beklager
Fjord 1 frakter 170.000 kunder mellom Flåm og Gudvangen i 2012, men selskapet forklarer at de ikke hadde ventet så mye folk akkurat denne dagen.

- Vi hadde en samlet forhåndsbestiling på 105 turister. Fergen har en kapasitet på 190 med den aktuelle bemanningen, men det dukket opp flere enn vanlig uanmeldt, sier kommersiell direktør Hallgeir Kleppe i Fjord 1.

- Men hvorfor måtte de som hadde bestilt billett stå igjen?
- Der må vi legge oss flat. Da folk gikk om bord, gjorde vi ikke en god nok jobb med å skille dem som hadde forhåndsbestilt og ikke. Hvis du har bestilt, skal du prioriteres, sier Kleppe.
Les resten av artikkelen her.
"Hvis du har bestilt, skal du prioriteres". NO SHIT!!! Dette lover definitivt ikke godt for Norge etter oljeeventyret er over, når andre næringer skal bære den nasjonal økonomiske veksten og finansiere velferdsstaten. '

La derfor ukens ølblogg gå til Statoil og resten av petroleumsnæringen & Statens pensjonsfond utlandet og handlingsregelen. Måtte Norges oljeeventyr lenge leve!  

God Helg - Hilsen MILJØØKONOMENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar