tirsdag 1. januar 2013

VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!

MILJØØKONOMENE er et økonomifaglig forum for kunnskapsformidling, analyse, og diskusjoner rundt miljø- og ressursøkonomiske problemstillinger av særskilt aktualitet for Norge.

Bloggen er inspirert av den populære, internasjonalt anerkjente bloggen Environmental Economics. Tanken er at MILJØØKONOMENE skal være et tilsvarende forum til nytte for norske brukere i akademia, media, offentlig forvaltning, og politikk, samt engasjere miljøinteresserte individer generelt.

MILJØØKONOMENE ble opprettet i januar 2012 og hoved-bloggere har vært Gorm Kipperberg og Petter Gudding ved Universitet i Stavanger. I løpet av det første året postet vi over 400 innlegg og hadde over 15 000 besøk!

Om du er en fagperson med  miljø/ressursøkonomisk bakgrunn - det er for få av oss i Norge -  som har lyst til å være regelmessig bidragsyter og en av miljøøkonomene, ta gjerne kontakt!

Andre som ønsker å være gjesteblogger med innlegg om miljø/ressursøkonomiske temaer, nyheter, eller formidling av forskning (egen eller andres) kan sende manus i epost til en av oss.

Aktiv deltakelse fra våre lesere i kommentarfeltet er sterkt oppfordret - spesielt fra de som er uenige med det vi skriver og den samfunnsøkonomiske logikken!

GORM KIPPERBERG & PETTER GUDDING

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar